Hundepasning i skønne omgivelser med masser af plads til din hund​

​Leder du efter en hundepasser i Nordsjælland, som kan passe din hund i løbet af sommerferien? Så er du kommet til det rette sted. Hos Nordsjællands Hundepension i Helsinge tilbyder vi hundepasning af alle slags hunde.

I løbet af et år kan der være mange situationer, hvor det kan være nødvendigt med pasning af hund. Det kan f.eks. være, at du skal på sommer- eller vinterferie i udlandet, hvor du ikke har mulighed for at tage din hund med, eller det kan være, at du skal holde jul hos familien et andet sted i landet, hvor du heller ikke har mulighed for at tage din hund med. Uanset hvad årsagen er til dit behov for pasning af hund, kan du være sikker på, at vi står klar til at hjælpe, og at din hund er i trygge hænder hos os.

Derfor skal du benytte dig af vores hundepasning

Hvis hundepasning søges, står vi klar til at hjælpe dig. Vi har masser af plads indendørs med store bokse, og vi har store løbegårde udendørs, hvor der er udsigt over de åbne marker. Her kan din hund boltre sig med gode legekammerater og gåture på vores store arealer.

Vi har 45 års erfaring indenfor pasning af hund, og vi tilbyder både hundelytning og adfærdsterapi i kombination med hundepasning, hvis du ønsker dette. Derudover tilbyder vi både at hente og bringe hunde overalt i hele Nordsjælland og Storkøbenhavn, så du behøver ikke at tænke på transporten frem og tilbage, når du står og skal på ferie.

Kontakt os og få en pris på pasning af hund

Kunne du tænke dig at vide, hvor meget det koster at få passet din hund hos os, mens du selv er på ferie, så er du altid meget velkommen til at tage kontakt til os. Det kan du enten gøre ved at ringe til os på telefon 48 79 63 62, eller du kan skrive til vores e-mail nordhund@mail.dk, hvis du foretrækker det.

​​

​Nordsjællands Hundepension | CVR: 27196152 |​ Frederiksværkvej 56 | 3200 Helsinge 48 ​79 63 62